avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bolnav tuberculoza (TBC) depistat de curând vreau să ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bolnav tuberculoza (TBC) depistat de curând vreau să știu ...

Bolnav tuberculoza (TBC) depistat de curând vreau să știu ce drepturi am și dacă pot obține certificat de handicap și unde trebuie sa depun actele. Am înțeles că mi se pot da bani de hrana dar nu știu ce sumă. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 13 August 2021
Acte necesare evaluării complexe în vederea încadrării în grad de handicap
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 24 ani,sunt bolnav de diabet zaharat si tbc laurentiu24 laurentiu24 buna ziua am 24 ani si sunt bolnav de diabet zaharat insulino-dependent de 9 ani si de tbc pulmonar care dupa 9 luni de tratament a recidivat,spuneti-mi va ... (vezi toată discuția)
Boala degenerativa getuta2 getuta2 Am in familie o persoana suferinda de Boala Alzheimer Fiind o boala neurologica degenerativa, pot cere Comisiei de handicap sa i se acorde ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap Alexadanda Alexadanda In urma cu 1 an mama , pensionara, a fost diagnosticata cu cancer de san și i-a fost extirpat un san. In urma acestei operații ar avea dreptul la un ajutor, ... (vezi toată discuția)