avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ANAF, cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ANAF, cumparare apartament

Am 25 de ani si in urma cu 6-7 ani am facut videochat. apoi m-am cuplat cu un italian care a murit. mergeam cu el cu aviaone private, vacante de lux si ma platea cash. acuma acel italian nu mai poate umbla.

vreau sa-mi cumpar un apartament deoarce am stransi (in banca de la el 30 000 euro) si cash inca 50 000 euro.

am auzit ca daca nu am lucrat o zi legal in viata mea voi fi chemata la ANAF si obligata sa platesc 10% + dobanzi cand voi cumpara acel apartament.

adevarat? sau ANAF nu ma va contacta deoarece oricum nu apar nicaieri in evidenta lor?!

Alte discuții în legătură

Datorii neplatite - italia danielbrun danielbrun Buna ziua va cer si eu ajutorul Mama verisoarei mele pe parcursu vietii cat a stat in Italia a acumalat niste datorii in valoare de 150 000 E , ea a murit in ... (vezi toată discuția)
In caz de separare, divort Decemie Decemie Buna ziua.Ma aflu intr-o situatie delicata si as dori sa aflu ,cum ar trebui sa ma comport si ce ma asteapta.Sint casatorit din anul 2000,am doi copii de 9 si ... (vezi toată discuția)
Probleme la achizitia de case/masini, necontribuabili. tardenius tardenius Am lucrat mai multi ani la negru inafara tarii. As dori acuma sa-mi cumpar o casa, camd de 120 000 -150 000 euro. Nu am platit niciodata CAS sau Impozit la ... (vezi toată discuția)