avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedepse complementare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedepse complementare

Bună seara. Dacă în urma unei condamnări au fost aplicate și pedepse complementare, acestea sunt valabile doar în România sau și în alte țări? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:53, 12 Septembrie 2021
Cititi decizia Iccj 26 /2015 si decizia 2008/909/JAI a consiliului UE, daca vorbim de Europa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea pedepsei intr-un alt stat european daniel72 daniel72 Buna seara, in primul rind doresc sa multumesc tuturor celor care vor incerca sa ma \"lumineze\". Problema mea este ca in 2008 am primit o pedeapsa de trei ... (vezi toată discuția)
Ridicarea autovehicolelor Lylyca Lylyca Bună ziua Am citit că de curând ridicarea autovehicolelor a fost declarată de ICCJ nelegală. Am chitanța din luna martie a acestui an, unei asemenea ... (vezi toată discuția)
Montare camere de supraveghere remuspr remuspr Pot instala camere de supraveghere în curtea casei pentru a vedea dacă am musafiri nepoftiți când nu sunt acasă ? Dar în parcarea blocului unde locuiesc ... (vezi toată discuția)