avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o intrebare legat de legea 87/2020 . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o intrebare legat de legea 87/2020 . detin in chirie ...

Buna ziua
am o intrebare legat de legea 87/2020 .
detin in chirie un teren de 100mp dintr-o curte comuna. Imobilul este cumparat pe legea 112 de catre fostii proprietari. Am depus actele la primarie pentru atribuirea terenului si dosarul mi a fost respins pe motiv ca nu sunt cea care a cumparat casa. Atribuirea se face numai la "primii proprietari". Este corect? Mai este cineva in aceasta situatie? ne putem unii fortele?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa ... cris.negrescu@gmail.com cris.negrescu@gmail.com Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa (sunt unicul proprietar) al carei teren aferent curtii este in proprietatea Primariei Mun ... (vezi toată discuția)
Legea 87 / 2020 atribuire teren aferent imobilului vlr1956 vlr1956 Referitor la Legea 87 / 2020 Sunt proprietarul unui imobil dobandit in anul 2010 cu contract autentificat de schimb imobiliar prin notariat. Fostul ... (vezi toată discuția)
Dobandire drept de proprietate teren curte casa conform legii 87/2020 amk1243 amk1243 Buna ziua. As dori sa obtin informatii legate de demersul si pasii pe care trebuie sa ii fac pentru ca sa obtin terenul din curtea casei dobandite prin legea ... (vezi toată discuția)