avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actele necesare pentru o firma de curierat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actele necesare pentru o firma de curierat?

Buna ziua daca se poate ma ajuta cineva pas cu pas sa stiu care sunt toate actele necesare pentru o firma de curierat în ARAD județu ARAD înfințare tot ce trebuie autorizati cod caen cabinet de avocatura gazduire sediu social al firmei .ș.a.m.d. ?? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 14 August 2021
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

CAEN 5310 - Activități poștale desfășurate sub obligativitatea serviciului universal.
CAEN 5320 – Alte activități poștale și de curier

Vedeti si :
OUG nr. 13 din 6 martie 2013 privind serviciile poștale
[ link extern ]

Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 313/2017 privind regimul de autorizare generală pentru furnizarea serviciilor poștale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de expeditii antoaneta_panait antoaneta_panait Buna ziua.Vreau sa imi deschid o casa de expeditii iar pentru asta am vazut ca sunt necesare 3 lucruri care ma ingrijoreaza:1. licenta de la Arr, despre care ... (vezi toată discuția)
Firma de curierat pt birouri notariale cameliabanica cameliabanica Buna ziua. As dori sa inffintez o firma care ar avea ca obiecte de activitate servicii de curierat pt birouri notariale si de avocatura, inregistrarea de ... (vezi toată discuția)
Intrebare caen servicii curierat tanguera tanguera Buna ziua In cadrul codurilor CAEN pentru activitati de posta si curier exista doua variante 5310 Activitati postale desfasurate sub obligativitatea ... (vezi toată discuția)