avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna!Suntem cateva case dintr-un sat care am ramas ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna!Suntem cateva case dintr-un sat care am ramas fara apa.Cei ...

Buna!Suntem cateva case dintr-un sat care am ramas fara apa.Cei de la compania de furnizare ne tot duc cu zaharelul ca se pierde apa multa dar nu fac nimic pentru a remedia defectul.Sau vin pana aici ,sapa si apoi spun ca s-a rezolvat dar noi tot fara apa ramanem.Este vorba de 20 de zile de cand stam fara apa,Oare ce cai de atac am avea in acest caz:?
Cel mai recent răspuns: Rodibis , utilizator 23:30, 15 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti reclamatie scrisa la administratia locala/judeteana si, daca nu se rezolva la ANRSC.
[ link extern ] /
Articolul 37
(1) Încălcarea dispoziţiilor prezentei legi atrage răspunderea disciplinară, civilă, contravenţională sau penală a celor vinovaţi, după caz.
(2) Autorităţile administraţiei publice locale au dreptul să sancţioneze operatorul furnizor/prestator al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, în cazul în care acesta nu furnizează/prestează serviciul la nivelul indicatorilor de performanţă aprobaţi, prin:
a) penalizarea acestuia pentru nerespectarea angajamentelor asumate, la valori corespunzătoare prejudiciilor produse utilizatorilor, precum şi la nivelul necesar descurajării operatorului de a menţine deficienţele constatate; penalizările vor fi prevăzute în regulamentele serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare;
b) propunerea, înaintată către A.N.R.S.C., de retragere/ suspendare a licenţei de operare;
c) rezilierea contractului de delegare a gestiunii.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica locala
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa canal ilfov anulare abuziva contracte johnybravo johnybravo Buna ziua Este posibil ca Apa Canal Ilfov sa anuleze/rezilieze contractul individual de furnizare a apei doar pentru ca asa vrea? In conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Legea privind licenta pentru exploatare retele de apa Veres Magda Veres Magda buna, as dori sa stiu nr. legii care reglementeaza obtinerea licentei de exploatare retele apa. (vezi toată discuția)
Stau in chirie intr un apartament unde nu este asociatie de proprietari ... namibia namibia stau in chirie intr un apartament unde nu este asociatie de proprietari . 12 apartamente sunt racordate la teava de apa rece a unui locatar . el cere pe metrul ... (vezi toată discuția)