avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legea privind licenta pentru exploatare retele de apa
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legea privind licenta pentru exploatare retele de apa

buna,
as dori sa stiu nr. legii care reglementeaza obtinerea licentei de exploatare retele apa.
Cel mai recent răspuns: Veres Magda , Consilier juridic 14:11, 18 Februarie 2010
Legea nr. 241/2006-din cate cunosc eu.
Text extras din: Lege nr. 241/2006 - serviciului de alimentare cu apa si de canalizare

(2) Acordarea licentelor operatorilor furnizori/prestatori ai serviciului de alimentare cu apa si de canalizare intra în sfera de competenta a A.N.R.S.C. Licenta se elibereaza în conditiile Legii nr. 51/2006.
da, de legile acestea 2 am aflat si eu.
Dar am inteles ce exista o lege mai veche, nu stiu cat de veche, care face referire la obtinerea licentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sista furnizarea apei la bloc? david9797 david9797 rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc? sunt restante la bloc.. (vezi toată discuția)
Plata apa meteorică sau apa de ploaie baciu_fanica2000 baciu_fanica2000 Ce pot sa fac deoarece compania de distribuție a apei îmi facturează apa meteo. Menționez că nu locuiește nimeni la aceasta adresa deci nu am consum de ... (vezi toată discuția)
Buna!suntem cateva case dintr-un sat care am ramas fara apa.cei ... Rodibis Rodibis Buna!Suntem cateva case dintr-un sat care am ramas fara apa.Cei de la compania de furnizare ne tot duc cu zaharelul ca se pierde apa multa dar nu fac nimic ... (vezi toată discuția)