avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot cere in instanta nulitatea acelui act de radiere?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot cere in instanta nulitatea acelui act de radiere?

Buna ziua
Am urmatoarea situatie. Am cumparat acum 1 an un curs online destul de scump care trebuia sa tina 4 luni ( 16 saptamani). Dupa 4 saptamani am fost exclusa de la curs de unul dintre traineri care este si proprietarul firmei si nu am terminat cursul si nici banii inapoi nu i-am primit. Am facut plangere la politia economica si protectia consumatorului unde nu s-a rezolvat nimic. Am chemat firma in judecata pentru recuperarea prejudiciului si avem infatisare in 24. 08. 2021 dar saptamana asta ei au depus la dosar o hartie prin care se cere anularea procesului pe motiv ca au radiat firma. Mentionez ca au radiat firma a doua zi dupa ce au primit citatia pentru proces. Pot cere in instanta nulitatea acelui act de radiere? Sau ce se poate face?
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cine are obligatia de a plati amenda? adrianaparlea adrianaparlea In anul 2006 am vandut o masina in baza unui proces verbal facut de mana,cu martor( nelegalizat), C.I. originala ramanand in posesia mea. Intre timp masina s-a ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma - opozitie anaf CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Am situatia urmatoare: am facut demersurile pentru a-mi inchide firma. In prima etapa am publicat hotararea in Monitorul Oficial. Pentru etapa ... (vezi toată discuția)
Dizolvare -radiere - lichidare srl lorellay lorellay Buna ziua, Ma lamureste si pe mine cineva va rog.... Am un SRL infiintata in 2004. Nu a avut activitate niciodata. In 2006 s-a deschis proces de radiere ... (vezi toată discuția)