Am situatia urmatoare: am facut demersurile pentru a-mi inchide firma.
In prima etapa am publicat hotararea in Monitorul Oficial. Pentru etapa a doua am procurat toate actele necesare, inclusiv certificatul de atestare fiscala de la ANAF cum ca firma nu are datorii la stat.
Inainte de a depune toate actele pentru etapa a doua de inchidere a firmei am verificat numele firmei mele online si am observat ca firma este chemata in judecata de catre ANAF cu obiect - "opozitie". Procesul este inregistrat inca de la inceputul lunii octombrie iar eu nu am fost informat despre acesta. Mai mult, saptamana trecuta am scos certificatul fiscal pe 0 de la ANAF, deci nu mai am nicio datorie la stat.
Stiti cumva cum este posibil ca ANAF-ul sa se opuna inchiderii firmei, chiar daca firma nu are nicio datorie la ei?
Deci nu am cum sa inchid firma daca mi-a deschis ANAF proces?
deci e absurd: ei ma dau in judecata si tot ei imi elibereaza apoi certificat fiscal pe 0!
Va multumesc pentru raspunsuri! Deci nu pot urma pasii pt inchiderea firmei in continuare si trebuie sa raspund opozitiei anaf. Minunat! Nici macar nu am primit instiintare de la tribunal, nimic! Poate se rasgandesc singuri.