avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare firma - opozitie ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare firma - opozitie ANAF

Buna ziua,

Am situatia urmatoare: am facut demersurile pentru a-mi inchide firma.
In prima etapa am publicat hotararea in Monitorul Oficial. Pentru etapa a doua am procurat toate actele necesare, inclusiv certificatul de atestare fiscala de la ANAF cum ca firma nu are datorii la stat.
Inainte de a depune toate actele pentru etapa a doua de inchidere a firmei am verificat numele firmei mele online si am observat ca firma este chemata in judecata de catre ANAF cu obiect - "opozitie". Procesul este inregistrat inca de la inceputul lunii octombrie iar eu nu am fost informat despre acesta. Mai mult, saptamana trecuta am scos certificatul fiscal pe 0 de la ANAF, deci nu mai am nicio datorie la stat.

Stiti cumva cum este posibil ca ANAF-ul sa se opuna inchiderii firmei, chiar daca firma nu are nicio datorie la ei?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RusuCT , utilizator 07:16, 28 Ianuarie 2021
Bun subiect , asa am patit si eu acum , problema ca mie mi-a venit Citatia si am si data stabilita in Martie 2021 trebuie sa ma prezint la judecatoria Constanta cu toate ca eu deja am Certificat-ul de radiere si fisa la anaf este si era pe 0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o sc care nu mai are activitate Emmanuel_ro Emmanuel_ro buna ziua , am o SC din anul 2008 am functionat aproximativ 2 ani apoi din 2010 nu sa mai lucrat ...acum vreau sa stiu ce e de facut sa o inchid sau sa o ... (vezi toată discuția)
Opozitie la inchiderea unei firme dennisnic dennisnic Sunt detinatorul unei societati comerciale. Un client are o datoria catre societatea mea de 30.000 lei . Bineinteles ca refuza sa plateasca , invocand ca nu ... (vezi toată discuția)
Ridicare opozitie la cesiune scorus69 scorus69 Buna ziua va rog frumos sa mi raspunda cineva daca stie am o societate la care s-a depus partea I de cesiune adica publicarea in monitor acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)