avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale RIDICARE OPOZITIE LA CESIUNE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

RIDICARE OPOZITIE LA CESIUNE

Buna ziua
va rog frumos sa mi raspunda cineva daca stie

am o societate la care s-a depus partea I de cesiune adica publicarea in monitor
acum trebuie sa depun partea a 2-a dar Adm Financiara a depus opozitie la tribunal
intre timp societatea a achitat datoriile si are un certificat fiscal in care spune ca nu are datorii
ce trebuie sa mai fac in cazul acesta ca opozitia tot exista la tribunal
pot sa depun la Registrul comertului acum daca am certificatul fiscal sau mai trebuie facut ceva
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 21:46, 3 Noiembrie 2010
Depuneti certificatul de la finante la ORC
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
PAS22, utilizator
cat timp nu se solutioneaza opozitia nu poate fi inregistrata mentiunea. in starea firmei va aparea ca este inregistrata opozitia.
va rog frumos sa mi spune ti unde trebuie sa mearga ca sa ridice opozitia si cu ce acte
la tribunal cu cerere de renuntare din parte AFP.
Prin urmare tb achitat debitul si apoi solicitat un certificat fiscal document cu care poti solicita ridicarea opozitie pe cale judecatoreasca...corect?

Alte discuții în legătură

Renuntare la opozitie scorus69 scorus69 buna ziua in cazul in care am o cesiune de depus la onrc partea a 2-a si am opozitie de catre AFP cu dosar pe rol in data de 06.06.2011 -am platit toate ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare srl anamariacelik anamariacelik care sunt pasii de parcurs pentru a vinde un SRL? ma intereseaza pentru ca un anume asociat la firma x a vandut firma (SRL),intocmind un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Ridicare opozitie cesiune myrha09 myrha09 In decembrie 2010, Administratia Financiara a depus la Tribunal o opozitie la cesiune din cauza unei datorii de 8 ron. S-a achitat acesta datorie iar cei de la ... (vezi toată discuția)