avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale renuntare la opozitie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

renuntare la opozitie

buna ziua
in cazul in care am o cesiune de depus la onrc partea a 2-a si am opozitie de catre AFP cu dosar pe rol in data de 06.06.2011
-am platit toate datoriile,am scos certificat fiscal
onrc spune ca am opozitie
ce trebuie sa mai fac in cazul asta ca sa reusesc sa depun dosarul la onrc
toti te plimba dar nimeni nu spune concret ce tb sa se faca
te plimbi de la o instituie la alta fara sa stii ce tb sa faci
va multumesc mult pt raspuns daca stie cineva sa mi-l dea
Cel mai recent răspuns: scorus69 , utilizator 14:14, 20 Septembrie 2010
in mod normal documentele doveditoare trebuie depuse la termen in dosarul cauzei. Parerea mea este ca daca nu s-a cerut suspendarea in conditiile alin. 2, art. 62 LSC nu ar trebuie sa va impiedice depunerea dosarului.
Daca ai platit mergi la administratia financiara si solicita sa faca cerere de renuntare la opozitie, cererea trebuie inregistrata la Tribunal.

Eu am depus la ORC fotocopie de pe cererea de renuntare (cu viza) si am rezolvat problema. Asta presupune sa faci un drum pe la Administratia Financiara la departamentul juridic, ei sunt in masura sa te ajute.

PS sa ai la tine dovada ca ai achitat si niste banuti, eu am mai platit penalizari de intarziere.
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare opozitie cesiune myrha09 myrha09 In decembrie 2010, Administratia Financiara a depus la Tribunal o opozitie la cesiune din cauza unei datorii de 8 ron. S-a achitat acesta datorie iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Ridicare opozitie la cesiune scorus69 scorus69 Buna ziua va rog frumos sa mi raspunda cineva daca stie am o societate la care s-a depus partea I de cesiune adica publicarea in monitor acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale_acte obligatorii? nicoleta_85 nicoleta_85 la o cesiune de parti sociale este necesara si intocmirea unui [b]act aditional la actul constitutiv[/b]? in conditiile in care se face contract de cesiune, ... (vezi toată discuția)