avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Am primit decizia de pensionare după 21 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Am primit decizia de pensionare după 21 ani gr speciala ...

Bună ziua!Am primit decizia de pensionare după 21anigr speciala si 9ansi 11luni gr1 de munca. Total 46ani 8luni și 18zile. La stagiu aferent grupe/conditii de muncă (val.incl si in total per necontributive)de15 ani.Perioade necontributive total 15 ani.Doresc să știu dacă este corect. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua!am o intrebare stagiu aferent grupe/conditii de muncă ... Hortolomei Simina Hortolomei Simina Bună ziua!Am o intrebare stagiu aferent grupe/conditii de muncă specifică este perioada contributiva sau necontributive .Multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie caz boala nerevizuibil stef55 stef55 Sotul meu este pensionat pe caz de boala din aprilie 2001,avand 26 ani de munca in momentul pensionarii pe caz de boala.Este nascut in 18.08.1955,cand i se ... (vezi toată discuția)
Modificari pensionare grupa i iondragomir iondragomir Cumnata mea este in pensie de invaliditate din 1.12.2005.Pe decizia de pensionare scrie:Total stagiu de cotizare realizat=33ani,4luni,18zile,din care in ... (vezi toată discuția)