avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!Am o intrebare stagiu aferent ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!Am o intrebare stagiu aferent grupe/conditii de muncă ...

Bună ziua!Am o intrebare stagiu aferent grupe/conditii de muncă specifică este perioada contributiva sau necontributive .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:54, 16 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru perioada in care ati lucrat efectiv in grupa de munca, firma trebuia sa plateasca contributii de asigurari sociale.
Perioada necontributiva este facultatea la zi si armata.
Multumesc! Stagiul total de cotizare realizat 46ani si 8luni dar au trecut 15ani stagiu aferent grupe total 15 ani necontributive. Va rog un sfat ce pot face .
Stagiul aferent(perioada suplimentara la vechimea in muca) este perioada necontributiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am onoarea! aș dori să aibă amabilitatea cineva de pe-aici, ... Vali2024 Vali2024 Am onoarea! Aș dori să aibă amabilitatea cineva de pe-aici, să mă lămurească în detaliu ce înseamnă noțiunea de „Stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare gr. a ii-a de munca badeadan badeadan Pentru perioada 06.07.1983-01.04.1992(8ani,8luni,25zile) am adeverinta de gr. a II-a ,eliberata in anul 2000.Conform art. 55, tab.1 ,din legea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele ... miro56ro miro56ro buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele necontributive si cele de stabilitate pentru recalcularea pensiei? multumesc (vezi toată discuția)