avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata !Am un prieten care a mostenit o casa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata !Am un prieten care a mostenit o casa impreuna ...

Buna dimineata !Am un prieten care a mostenit o casa impreuna cu fratele lui.El si cu fratele lui au fiecare cate doi copii.Inca nu au facut succesiune.In casa sta prietenul meu , fratele lui sta in alta localitate., Baiatul prietenului meu a facut o fata cu o femeie cu care nu este casatorit. Baiatul a adus-o pe aceasta femeie cu fetita lor sa stea cu prietenul meu, in casa despre care am mentionat . Prietenul meu este nemultumit de aceasta situatie si pe femeie ar vrea sa o scoata afara din casa, deoarece femeia se poarta foarte urat.Din punct de vedere legal o poate scoate?Mentionez ca intreb pentru el fiindca nu are nici un venit si nu are cu ce sa plateasca un avocat care sa il sfatuiasca ce sa faca.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:19, 15 August 2021
De ce a permis de la inceput aceasta situatie?
Sa ii zica sa se mute, sa vb si cu fiul sa o ia, iar ca ultima variantă sa ia de la notar un certificat de calitate de mostenitor si apoi sa ceara evacuarea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privitor la mostenitori Gasile Gasile Buna dimineata , va rog sa ma scuzati pt titlul postat dar nu prea ma pricep , problema sta in felul urmator : Este vb de un prieten car acum 3 ani s-a ... (vezi toată discuția)
Sunt căsătorită de 15 ani cu soțul meu care are un băiat ... Lyngu Lyngu Sunt căsătorită de 15 ani cu soțul meu care are un băiat dintr-o altă căsnicie. El a moștenit un imobil pe care noi doi l-am recondiționat și ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are nora corinuka corinuka Buna seara, unchiul meu (fratele mamei) a decedat pe 30 decembrie. Locuia in apartament cu sotia sa si tatal lui (bunicul meu). In apartamentul ... (vezi toată discuția)