avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 87/2020
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 87/2020

Bună ziua. Mama mea a cumpărat în anul 1997 o casă în baza Legii 112/1995 . Acum un an a depus o cerere la Comisia locală pentru stabilirea dreptului de proprietate pentru a i se emite titlu de proprietate pentru terenul aferent constructiei în baza Legii 87/2020. Terenul aferent constructiei este in suprafata de 3000 mp. Mama are doar terenul de sub casă intabulat iar pe 300 mp plateste concesiune nu sunt neintabulati. Restul terenului este în proprietatea primariei.
Intrebare: primăria are dreptul să parceleze terenul aferent casei înainte de a i se soluționa cererea mamei? Din extrasul de CF reiese faptul că înainte de aparitia Legii 87/2020 a fost introdusa o solicitare de parcelare a terenului,probabil pentru a i se atribui cât mai puțin teren mamei mele. Ce se poate face în continuare?
Vă multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa ... cris.negrescu@gmail.com cris.negrescu@gmail.com Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa (sunt unicul proprietar) al carei teren aferent curtii este in proprietatea Primariei Mun ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, conform legii nr. 87/2020 pentru modificarea legii ... CONSTANTIN PETRUTA CONSTANTIN PETRUTA Buna ziua, Conform Legii nr. 87/2020 pentru modificarea Legii fondului funciar nr. 18/1991 conform careia, potrivit noii reglementări, art. 24 alin. (3) se ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren auxiliar casei nationalizate alexandra-o alexandra-o Buna ziua! Problema este legata de retocedarea terenului auxiliar unei case nationalizate. Terenul pe care este situata locuinta a fost cumparata de catre ... (vezi toată discuția)