avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua daca se poate o intrebare am permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am ...

buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din trei . 1 cand as putea sa ma reapuc de scoala de soferi 2 cand as primi permisul ?am voie sa conduc pe parcursul suspendari?
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
manu1995, utilizator
Cel mai recent răspuns: Csaba Ferencz , utilizator 08:11, 28 Ianuarie 2025
BIU99
Bună ziua,am executat o pedeapsă cu închisoare și am și o pedeapsă complementară cu interzicerea de a conduce pe o perioadă de 2 ani.Nu se poate ataca această decizie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la data asta inca 3 ani manu1995 manu1995 13.07.2020 Ora estimata: 10:10 Complet: P1 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 336 al.(2) din Codul penal, cu aplicarea art.396, ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Fossil30 Fossil30 Buna ziua! In urma cu 3 ani, am avut un accident prin care care masina condusa de mine a trecut cu 40 de cm linia continua intr-o curba pe sensul opus si am ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)