avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Sunt recent pensionat anticipat parțial ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Sunt recent pensionat anticipat parțial și teoretic ...

Bună ziua,
Sunt recent pensionat anticipat parțial și teoretic nu pot oficial să mai fiu angajat cu contract de munca.
Întrebarea mea este, care sunt alte variante de colaborare oficial cu angajatori în asa fel incat să nu-mi afecteze venitul din pensie.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala si contract de munca monik monik buna ziua. o persoana care s-a pensionat cu pensie anticipata partial poate avea contract individual de munca? exisat vreun articol de lege in sensul ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata elena nicolaescu elena nicolaescu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti daca este legal ca un patron sa trimita angajatii in concediu fara plata,pentru a face economii cu impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Venit după pensionare ionplesa ionplesa Bună ziua, Vă rog ajutați-mă cu două răspunsuri la situația prezentată în continuare: 1) În 2017 am semnat un contract de publicare a unei cărți. ... (vezi toată discuția)