avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in 2020 m-am casatorit legal cu sotia mea. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in 2020 m-am casatorit legal cu sotia mea. Eu detin ...

Bna ziua,in 2020 ,m-am casatorit legal cu sotia mea.Eu detin un apt ,la care nu am dezbatut succesiunea,ambii parinti fiind decedati.Doresc sa fac un act sotiei ,in care sa aiba dreptul si ea! Eu sunt singurul copil al parintilor mei! Mentionez ca am un copil legitim din prima casatorie. Ce act pot face????

Alte discuții în legătură

Mostenire sau vanzare cumparare cu clauza iulian910 iulian910 Buna ziua, O persoana care este titular, este casatorit dar nu au copii, vrea sa lase cuiva locuinta, insemnand curte si casa, cuiva care sa se foloseasca de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare, dacă se poate... socrul ... danut1975 danut1975 Bună ziua! Am și eu o întrebare, dacă se poate... Socrul meu deține un apartament, locuință pe care a cumparat-o împreună cu soacra mea, decedata de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sora AlexStoica AlexStoica Buna ziua. Sora mea a decedat in decembrie 2012. Era casatorita, fara copii. Inainte de casatorie, prin act de vanzare-cumparare , a obtinut un apartament de ... (vezi toată discuția)