avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua. am o problema cu vecinul, eu am facut fosa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua. am o problema cu vecinul, eu am facut fosa septica, ...

buna ziua. am o problema cu vecinul, eu am facut fosa septica, zidita, nu betonata, am autorizatie la ea, doar ca este zidita, si vecinul are fantana, fantana care este la 14m distanta de fosa mea. Ideea e ca, mi-a facut plangere la DSP , cu toate ca fosa lui este tot zidita si este la nici 10m de fantana. Momentan, eu nu folosesc fosa, nu am terminat casa pentru a locui acolo. Ce sanse am sa primesc amenda? Pot sa ii fac si eu plangere pentru fosa lui, cu motivarea ca, vreau sa fac si eu fantana, fosa lui fiind functionala de cativa ani buni. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
adelinaromina, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:08, 16 August 2021
Trebuie respectate prevederile Ordinului MS nr. 119/ 2014. Vedeti art. 11
Este dreptul dvs. sa sesizati DJSP si Agentia teritoriala de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre fosa septica a vecinilor si gardul nostru eugenial eugenial Buna ziua Vecinii nostri si-au facut fose septice, una chiar neacoperita (pentru mizeriile animalelor) langa gardul nostru. Asa ca Livada noastra este ... (vezi toată discuția)
Constructie fosa septica narcisaruset narcisaruset Buna ziua Vecinul a inceput constructia unei fose septice la mai putin de 10 m distanta de fantana casei in care locuiesc. Avand in vedere ca nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Distanta legala între fosa de racordare la scurgere și fantana rody_pinti rody_pinti Bună ziua! M-ar interesa la ce distanta de fântână mea cu apa potabila poate să-și facă vecinul un cămin (o groapa) prin care se leagă la rețeaua ... (vezi toată discuția)