avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce institutie publica poate amenda conform acestui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce institutie publica poate amenda conform acestui articol ?

Referitor la art. 45 alin. (3) din Legea 196/2021:

Care este institutia publica care are competenta de a da amenzi contraventionale proprietarilor pentru nerespectarea termenului-limită privind montarea repartitoarelor ?
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
Andrei_78, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:22, 16 August 2021

latka a scris:

Conform OG2 /2001.




In afara de legea mentioneata de dvs., puteti explica, strict referitor la aceasta speta, efectiv cum va constata Primaria daca un proprietar are sau nu repartitoare ?
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
Andrei_78, utilizator
Strict nu va pot explica din 2 motive:
1.Nu există un act legislativ național care să detalieze așa ceva.
2. Nu ați explicat dvs. cât de detaliat doriți să știți procedura.

Sfatul meu e să contactați administrația dvs. locală pentru astfel de detalii, dacă au elaborat vreo procedură /regulament prin HCL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul primit de la a.n.r.s.c referitor la debransariile ilegale si vreau sa stiu daca si primaria a primit acelasi raspuns? NCorina NCorina Am facut o petitie adresata Secretariatului General al Guvernului,care a fost redirectionata Autoritati Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. daca un vecin si-a montat centrala termică fără ... nickblanaru nickblanaru Bună ziua. Daca un vecin si-a montat centrala termică fără acordul proprietarilor , fără acordul vecinilor și fara autorizația de la RADET pentru ... (vezi toată discuția)
Montare repartitoare SerenaB SerenaB Am 3 intrebari legate de montarea repartitoarelor, care am inteles ca de anul viitor vor fi cu adevarat obligatorii. Cine trebuie sa se ocupe de cautarea ... (vezi toată discuția)