avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, va rog sa imi comunicati, daca in cazul in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, va rog sa imi comunicati, daca in cazul in care in ...

Buna ziua, va rog sa imi comunicati, daca in cazul in care in ianuarie 2020 data la care indeplineam conditiile de iesire la pensie fiind nascuta in octombrie 1958, am solicitat angajatorului in temeiul art. 56 alin. 1, lit. c din Legea 53/2003 Codul muncii, prelungirea contractului de munca, este obligatoriu sa stau pana la implinirea varstei de 65 ani impliniti, sau varsta se diminueaza in functie de anul nasterii? Precizez ca am o perioada de vreo 2 ani, lucrata in grupa a ll a de munca. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am urmatoarea situatie: salariata, care conform anexei ... olyv olyv Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Salariata, care conform anexei 5 privind legea standard de pensionare, putea sa iasa la pensie ianuarie 2020( fiind nascuta ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lupica lupica Cu scuzele de rigoare va supun atentiei o speta ,cu rugamintea pentru cei cunoscatori in domeniul respectiv sa-si expuna o parere asupra ei : Deci ,este ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare grupa 1 de munca catalinaursu catalinaursu Buna seara, Tatal meu a lucrat 21 de ani in grupa 1(pana la 1 aprilie 2001) si alti 10 ani in grupa a2a. Este nascut in 1958, Imi puteti spune, va rog, ... (vezi toată discuția)