avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Salariata, care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Salariata, care conform anexei ...

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Salariata, care conform anexei 5 privind legea standard de pensionare, putea sa iasa la pensie ianuarie 2020( fiind nascuta in octombrie 1958). A inaintat o cerere de prelungire pentru 3 ani. inseamna ca in ianuarie 2023, iasa obligatoriu la pensie? Exista posibilitatea sa mai lucreze pana la implinirea varstei de 65 ani?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa imi comunicati, daca in cazul in care in ... doinaranca doinaranca Buna ziua, va rog sa imi comunicati, daca in cazul in care in ianuarie 2020 data la care indeplineam conditiile de iesire la pensie fiind nascuta in octombrie ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gr.3 ( stagiu de cotizare) marii_48 marii_48 Buna ziua doamna avocat! Va relatez urmatoarea situatie: Sunt pensionata pe caz de boala gr. 3 , din 1 sept 2008 revizuibila la un an . Am lucrat ... (vezi toată discuția)
Opțiunea de prelungire a vârstei de pensionare la femei cernatlarisa cernatlarisa Dacă se optează pt prelungirea vârstei de pensionare, ca femeie, atunci e obligatoriu să se stea până la 65 de ani, sau se poate opta si pentru mai ... (vezi toată discuția)