avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cesiune retea telefonie Bună ziua, Am o situație ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cesiune retea telefonie Bună ziua, Am o situație neobișnuită..., acum un am și câteva ...

Bună ziua, Am o situație neobișnuită..., acum un an și câteva luni, mai exact pe 21.05.2020, soțul i-a cumpărat soacrei mele un telefon și o cartela cu număr în rețeaua orange( totul nou). Din iarna, soacra mea a început sa primească mesaje cum ca "debitul Telekom Mobile a fost cesionat către b2kapital" și sa achite suma de 1181.31 lei pe o adresa online de colectare : online.collectionagency.ro. Nu înțelegem de unde acest debit, dacă sim-ul a fost nou, cu număr, și intr-o alta rețea. Creditul a fost întotdeauna incarcat de noi. Mulțumim pentru sprijin! Floriana
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
Flower23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:56, 17 August 2021
Buna ziua,
Eu zic sa blocati acel numar, este o inselatorie.
Sau intrebati operatorul de la acre ati cumparat cartela care este istoricul numarului, poate a apartinut unui datornic, a fost portat in reteaua dumnealor si acum firma de recuperare incearca sa contacteze debitorul.

Acest mesaj nu are legatura cu creditul incarcat de dvs., este vb. fie de o inselatorie, fie acel numar a apartinut unui datornic...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Blocare cartela sim iulipaul iulipaul am o cartela sim orange si pe data de 17.01.2014 mi-a fost blocata,am fost la un orange shop si mi s-a spus ca e blocata pe motiv de frauda si m-i s-a spus sa ... (vezi toată discuția)