avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua tatăl meu a lucrat la CFR în perioada 87 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua tatăl meu a lucrat la CFR în perioada 87 pana în ...

Bună ziua tatăl meu a lucrat la CFR în perioada 87 pana în 2001 , 2002 și ar vrea sa ia și el grupa de la ei dar nu da deloc de sediu unde se afla arhiva , locuiește în ploiesti județul Prahova . Ma puteți ajuta cu o informație referitor unde s.ar putea afla sediul !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 18 August 2021
Cand si-a deschis drepturile(luna si anul) ?
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA
[ link extern ]
Prima data a fost ICB BRASOV după care am fost preluați dr CCF . Are scris pe cartea de munca dar nu are grupa trecuta !
Intrebati la SN CFR daca stiu ceva

sau

la Direcția Județeană a Arhivelor Naționale Brasov
Adresa: Str. Gh. Bariţiu 34, Braşov, cod 500025, jud. Braşov
Telefon: 0268/475256
Fax: 0268/478742
E-mail: brasov@arhivelenationale.ro
Website: www.arhivelenationale-brasov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla ... marin neacsu marin neacsu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla arhiva S,C Alimentatie publica Brasov? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva t.a.g.c.m.r. brasov, antrepriza specializata ... je-je je-je Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989? (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa stiu unde sant arhivele icsapbrasov,intreprinderea ... Bragau Bragau Buna ziua,as dori sa stiu unde sant Arhivele ICSAPBrasov,Intreprinderea Comerciala de Alimentatie Publica.Va multumesc! (vezi toată discuția)