avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Revin cu 2-3 întrebări....dacă nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Revin cu 2-3 întrebări....dacă nu deranjez.... ...

Bună ziua!
Revin cu 2-3 întrebări....dacă nu deranjez.... ( vis a vis de legea 154/2021)...
1. Eu pot beneficia de prevederile acestei legi, dacă mama mea nu a beneficiat de OG 189/...( ea fiind decedata la acea data, )????
2. Certificatul de nastere al mamei( Cavarna/Bulgaria, 1920).., poate fi considerat " dovadă de persecutie", ?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mama mea( decedata în 1995), stramutata din bulgaria, ... Alma Mărgărit Alma Mărgărit Bună ziua. Mama mea( decedata în 1995), stramutata din Bulgaria, nu a beneficiat de legea 189..... - nu știu dacă eu, în calitate de fiică, pot ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 154/2021 ILER ILER Buna ziua, Și eu vă rog să mă ajutați cu interpretarea acestei legi - Legea nr. 154/2021, precum și Legea nr. 130/2020. Pe scurt: o persoană, nascută ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelămurire. tatăl meu a decedat in 2001 și ... Emarebecca Emarebecca Buna ziua, Am o nelămurire. Tatăl meu a decedat in 2001 și era îndreptățit sa primească pensie in baza og 105/1999 el fiind strămutat din Bulgaria la ... (vezi toată discuția)