avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, fiica mea(18 ani) a fost sunata de către ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, fiica mea(18 ani) a fost sunata de către o persoana ...

Bună seara, fiica mea(18 ani) a fost sunata de către o persoana care s a prezentat ca fiind organ de politie. A fost invitata la secția de politie specificând ca exista o reclamație pe numele ei.
Fata a spus ca lucrează pana seara si nu știe când poate ajunge.
Atunci respectivul i a spus că în acest caz va primi o citație și atunci va trebui să meargă.
Au trecut 30 de zile și nu am primit nimic, nici măcar in cutia postala.
Ce se poate întâmpla în acest caz?
Sa mai aștepte?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DRM Ramona , utilizator 08:26, 18 August 2021
Trebuia sa se prezinte, citarea se poate face si prin telefon.
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Bună dimineața.
Da așa este. Atunci de ce i a spus că dacă nu poate veni (si ma refer la data din acel moment) sa aștepte citatia?
Citație care nu a ajuns. Eu la acest aspect m am referit,că au trecut 30 de zile de la data la care i s a spus că va primi această citatie.
Dacă nu a primit nimic nu s-a dus. Zilele au trecut, și mi am adus aminte de acest lucru și mă gândeam.... poate primi amendă în acest caz dacă nu a ajuns acasă nimic nici la ușă și nici la cutia postala?
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii este legala punerea citatiei in cutia postala? kinga10 kinga10 Dispozitiile din Noul Cod de procedura civila nu sunt foarte clare....Multumesc (vezi toată discuția)
Procedura de citare Sunrunner Sunrunner \"Citatia se semneaza de cel care o emite.Ea se inmaneaza de agenti anume desemnati sau prin intermediul serviciului postal.Inmanarea se face personal celui ... (vezi toată discuția)
Curiozitate citatie andreicristi andreicristi am o curiozitate, in cazul in care primesti o citatie ( sa fi chemat la interogatoriu sau declaratii la politie etc) si se pierde la cutia postala sau o lasa ... (vezi toată discuția)