avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Filmare in timpul sedintei adunarii generale!Buna ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Filmare in timpul sedintei adunarii generale!Buna seara! As dori sa mi spuneti daca ma poate filma un minor, ...

Buna seara! As dori sa mi spuneti daca ma poate filma un minor, fara acordul meu, intrucat in timpul convocarii adunarii generale am avut o serie de replici taioase cu d na presedinta, bunica lui si dansul a filmat convorbirea. Mentionez intrunirea a avut loc in fata blocului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:10, 18 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă discuția a avut loc pe domeniul public nu este necesar acordul persoanei/persoanelor filmate.
Ar însemna să se obțină acordul tuturor persoanelor care sunt fotografiate say filmate pe strada.

Se pot lua în considerare in cazuri punctuale cum ar fi situația prezentata, prevederile GDPR în privința prelucrării datelor cu caracter personal, o dată fiind imaginea feței.
În consecinta, ar fi fost necesar acordul dvs ptr filmare și puteți depune o sesizare la ANSPDCP
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
cyan, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sustineti ca ati fost filmat de catre minor in cadrul unei adunari generale convocate in fata blocului
Dispozitiile in vigoare prevad ca pot participa la adunarle generale cetatenii care detin calitatea de membru proprietar,,
or minorul nu intruneste aceasta conditie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate camere se supraveghere care sunt etapele montarii ... fodor florian fodor florian Legalitate montare camere se supraveghere Care sunt etapele montarii camerelor de supraveghere , care este numarul de persoane care trebuiesc sa isi dea ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal monitorizare video asociatie de propietari Andra Alexa Andra Alexa As vrea sa stiu cum pot sa aflu de la asociatia de propietari acte care sa releva faptul ca ma poate monitoriza pe camerele de luat vederi si cine are dreptul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca nominalizarea in procesul ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca nominalizarea in procesul verbal al Adunarii Generale a persoanelor care au fost date in judecata de catre asociatie ... (vezi toată discuția)