avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineața. Soțul meu lucrează în industria ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineața. Soțul meu lucrează în industria energie ,mai ...

Buna dimineața. Soțul meu lucrează în industria energie ,mai precis la e-on -delga-zgrid ,beneficiază de noua lege în care poate ieși la pensie după 25 de ani de muncă?Este electrician .

Alte discuții în legătură

Legea 351/2022. buna ziua! am văzut că intră în vigoare de ... mierloiuionela mierloiuionela LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de la 1Ianuarie 2023.Ma puteți lămuri și pe mine va rog:Eu lucrez că electrician întreținere ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata . as dori sa stiu daca o lege este introdusa in ... dodorel62 dodorel62 Buna dimineata . As dori sa stiu daca o lege este introdusa in Monitorul Oficial mai poate fii sau nu contestata ? 1 . Daca DA , atunci cine are dreptul sa o ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Mihaela8386 Mihaela8386 Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi cand poate iesi la pensie sotul meu Este nascut la 11.10.1956 si are o vechime de 40 de ani de muncă cu armata de 1 an ... (vezi toată discuția)