avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot retrage dividende de la o companie de 4 ori pe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot retrage dividende de la o companie de 4 ori pe lună?

Pot retrage dividende de la o companie de 4 ori pe lună? -

Am căutat, dar nu sunt sigur dacă există o limită a numărului de retrageri pe care le puteți face într-o lună sau an -

Multumesc pentru timpul acordat!
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Agreement tacit intre companii la angajare IrinaDu IrinaDu Buna ziua, In momentul de fata lucrez la o multinationala din capitala si am aplicat pt diverse job-uri la alte companii. La una din aceste companii, tot ... (vezi toată discuția)
Ieșire din firmă asociat cu 50% Lecskow Lecskow Buna toata lumea. Problema mea ar fi cam asa in scurt. Detin impreuna cu cuncubina mea ( impreuna de 19 ani) un mic restaurant. Suntem asociati 50_50. Ea este ... (vezi toată discuția)
Informatii despre plata si impozitarea dividendelor irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua.! Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? Firma ce inregistreaza profit la sfarsitul anului 2013 in valoare de 6000 lei Intrebari: Daca ... (vezi toată discuția)