avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, de curand am facut receptia unei cladiri, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, de curand am facut receptia unei cladiri, care sunt ...

Buna ziua, de curand am facut receptia unei cladiri, care sunt pasi de urmat pentru intabulare?
Cel mai recent răspuns: oana123x , utilizator 20:31, 18 August 2021
Chemati un expert cadastral sa va masoare constructia, ii dati copii legalizate dupa autorizatia de construire, procesul verbal de receptie, certificatul de atestare a edificarii constructiei precum si un certificat fiscal in care sa apara constructia inregistrata in rolul fiscal, apoi expertul va depune dosarul la OCPI (dupa ce achitati in prealabil si niste taxe) iar dupa aproximativ doua saptamani primiti intabularea.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie vetturia vetturia Doresc sa inscriu constructia de pe terenul propietate(intabulat) la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.Am autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de curand am semnat o promisiune de achizitionare ... Dutti Dutti Buna seara! De curand am semnat o promisiune de achizitionare a unei case noi, cu rate la dezvoltator, pe faze de constructie. Acum casa este finalizata, cu ... (vezi toată discuția)