avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impartire diferente (pierderi) apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impartire diferente (pierderi) apa rece

Impartire diferente (pierderi) apa rece

La un bloc de 20 de apartamente, in fiecare luna sunt 4-5-6 apartamente care dau consum zero la apa rece. Restul de apartamente raporteaza consumul aferent. Vi se pare normal ca luna de luna, tot noi cei care raportam consumul de apa sa platim asa numitele pierderi/diferente de apa, care ajung la 15-25 lei/apartament/mc apa rece, iar celorlalti sa nu li se bage la plata nici macar 1 mc de apa? Asta se intampla de cativa ani, de cand locuiesc acolo.

As dori sa sesizez undeva la primarie aceasta problema, dar am inteles ca ar trebui sa obtin numar de inregistrare de la asociatie, ceea ce nu voi primi, pentru ca am mai facut hartii la care nu am primit raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
Ana-Maria-27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria-27 , utilizator 12:24, 19 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti de ce sa reclamati la primarie, tine de bucataria interna a asociatiei, daca accepta ca apartamente locuite ( daca nu sunt locuite e normal sa nu declare consum si sa nu li se repartizeze pierderi) sa declare un index din care sa rezulte consum zero. Este vina presedintelui de asociatie. Daca sunteti majoritari in situatia asta de nu faceti o reclamatie colectiva la presedinte sa verifice, in prezenta a citorva dintre nemultumiti, cum sta situatia in fapt, la acele locuri de consum.

Daca presedintele nu face nimic, schimbati-l.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2021
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia mentionata,sesizati presedintele de asociatie sa dispuna verificare indexului individual consum utilitati
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul de bloc fura la intretinere ContSters329218 ContSters329218 Buna ziua, Va rog mult sa ma indrumati pentru ca nu stiu unde sa reclam urmatoarea situatie: lunar, eu dau consumul apometrelor iar administratorul imi pune ... (vezi toată discuția)
Cum ajuta primaria asociatiile de proprietari? danalex1971 danalex1971 Blocul in care locuiesc are 4 scari. Luna trecuta a aparut un anunt la avizier prin care presedintele avertiza asupra pierderilor de apa inregistrate la ... (vezi toată discuția)
Nereguli consum de apa in bloc. pierderi de cel putin 30mc lunar. adrian_adri adrian_adri Buna ziua. As dori cateva sfaturi in legatura cu o situatie cu care ma confrunt de cateva luni. In fiecare luna, la consumul de apa declarat mi se adauga ... (vezi toată discuția)