avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La institutia publica la care lucrez ,personal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La institutia publica la care lucrez ,personal contractual un ...

La institutia publica la care lucrez ,personal contractual un angajat are in fisa postului atributii de resurse umane iar in urma examenului de promovare in grad pe langa noile atributii i s-a introdus in fisa si responsabil achizitii publice,specific ca angajatul nu are studii in domeniu(cursuri)specifice legislatiei pentru achizitii.
Angajatul a refuzat semnarea fisei deoarce nu este de acord cu atributia respectiva de responsabil achizitie.
Este legal ceea ce i s-a impus angajatului?

Alte discuții în legătură

Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariati alinaelena94 alinaelena94 Buna ziua! Intampin urmatoarea situatie: incepand cu data de 20.07.2015, am fost angajata la Primaria Caraula, pe functia de referent de specialitate in ... (vezi toată discuția)
Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)