avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum as putea sa imi platesc o contributie mai mare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum as putea sa imi platesc o contributie mai mare la pensie? ...

Cum as putea sa imi platesc o contributie mai mare la pensie? Precizez ca am un salariu minim pe economie pentru studii superioare si detin o suma de bani pe care as dorii sa o platesc casei de pensii pentru a-mi mari valoarea contributiei la pensie. Scopul meu ar fi de a avea un punctaj mai mare la pensie si care ar fi pasii, locuiesc in judetul Dolj Craiova Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 20 August 2021
alinaiancu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 20 August 2021
Încheiați un contract de asigurare cu Casa de Pensii.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sanatate, pensii NarcisMoraru NarcisMoraru Buna ziua. Sunt persoana fizica neangajata. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum pot achita contributiile la Sanatate si Pensii. care ar fi pasii de urmat ... (vezi toată discuția)
Contractul de mandat al administratorului IVAN ALINA IVAN ALINA Buna ziua, varog frumos sa ma ajutati si pe mine as dori sa stiu care sunt contributiile care se platesc in cazul unui contract de manadat si care este ... (vezi toată discuția)
Contributia la pensii sachelariec sachelariec care e valoarea minima a contributiei la fondul de pensie pt o persoana cu studii superioare (vezi toată discuția)