avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce profesii juridice nu intra in urmatoarea categorie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce profesii juridice nu intra in urmatoarea categorie ce pot ...

Ce profesii juridice nu intra in urmatoarea categorie ce pot sa aleg sa fac
-Personal cu funcţie de decizie (funcţionar public aflat
temporar într-o funcţie din viaţa politică sau socială, cu atribuţii
de interpretare şi aplicare a legilor în vigoare în domeniul său de
activitate)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 26 August 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consilier juridic, de exemplu.

Cornel Vasile a scris:

Consilier juridic, de exemplu.

Executor notar avocat ? Funcționar public fara funcție de conducere intra ?care din astea mai sunt cu nu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Funcționar public fara funcție de conducere intra ... executor, notar sau avocat sunt profesii liberale.

Cornel Vasile a scris:

Funcționar public fara funcție de conducere intra ... executor, notar sau avocat sunt profesii liberale.

Deci funcționar public nu pot dar pot executor ii ultima întrebare pe subiect. Va multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executorul poate intra in categoria mentionata de dvs.

Alte discuții în legătură

Imi poate explica cineva o procedura bm2 bm2 Buna , Mi-ar placea sa devin notar am vazut ca sunt 2 modalitati 1 fie lucrez 6 ani intro functie juridica si pe urma dau fie devin notar stagiar.Eu acuma ... (vezi toată discuția)
Avocat, judecator, notar, procuror, mediator sau jurist Ioana1029 Ioana1029 sunt studenta si inca nu sunt hotarata ce sa aleg. avocat, judecator ,notar, procuror ,sau mediator.de fapt cine imi poate explica exact care st pasii pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni notar ? DeKlausen DeKlausen Buna ziua as avea o intrebare legata de modul in care poti ajunge notar.Am inteles ca sunt 2 modalitati una de dobandire a calitatii de notar stagiar.Si o a 2 ... (vezi toată discuția)