avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... sotul meu este cetatean non UE cu permis de sedere in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

sotul meu este cetatean non UE cu permis de sedere in RO de aproximativ ...

sotul meu este cetatean non UE cu permis de sedere in RO de aproximativ 30 de ani. Datorita colapsului financiar si armat in care se afla tara natala (Liban) ar vrea sa isi aduca sora impreuna cu sotul si copiii acestora ,aici. Cum este posibil acest lucru? Daca nu o poate face el as putea depune cererea in numele meu? Unde?

Alte discuții în legătură

Cetetean non eu madeline_aa madeline_aa un cetatean strain dintr-o tara non UE cu viza de lunga sedere in Romania si permis de munca , poate intra in alte tari membre UE , fara sa mai solicite alta ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatea strain non-ue silent_scream silent_scream Buna Ziua Ma voi casatorii in curand cu un cetatean strain si as dorii sa stiu exact ce acte am nevoie, si unde trebuie depuse/solicitate aceastea? Am ... (vezi toată discuția)
Cetatenie - casatorie cu cetatean marocan mihai_adrian mihai_adrian Buna ziua. Sora mea se afla momentan in Italia. Ea vrea sa se casatoreasca cu un marocan (aflat si el in Italia) in Romania. Intrebarea este: daca vin in ... (vezi toată discuția)