avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partial As vrea sa ma lamuriti in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partial As vrea sa ma lamuriti in legatura cu ...

Pensieanticipata partial
As vrea sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele:
1. Am o vechime de 40 ani. Cum se calculeaza pensia: punctajul total acumulat se imparte la stagiul de cotizare din anexa 5, adica la 35 ani sau la 40 ani cat este contributia mea?
2. daca realizez venituri exclusiv din CIMuri cu timp partial ,pe proiecte din fonduri structurale si din fonduri nationale ale programelor de cercetare, daca imi depun dosarul de PAP, mai pot lucra pe aceste proiecte, sau tb sa se incheie aceste CIMuri dupa obtinerea deciziei de PAP?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 21 August 2021
La comunicarea deciziei de pensionare anticipata partiala , c.i.m. va inceta de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partial am o vechime de 40 ani. cum se calculeaza ... Bogdandux Bogdandux Pensie anticipata partial Am o vechime de 40 ani. Cum se calculeaza pensia: punctajul total acumulat se imparte la stagiul de cotizare din anexa 5, adica la 35 ... (vezi toată discuția)
C.m.cu 2 ore TANASE ILEANA TANASE ILEANA Buna ziua! O cunostinta, cu o vechime in munca de 25 de ani, la care contributia pt. pensie a fost la salariu mediu pe economie,acum nu mai are loc de ... (vezi toată discuția)
Stagiul complet de cotizare la pensie este acelasi indiferent de data solicitarii iesirii la pensie? georgeogrinja georgeogrinja Dupa cum se stie, conform legii actuale a pensiilor, punctajul mediu anual se calculeaza impartind numarul total de puncte anuale la stagiul complet de ... (vezi toată discuția)