avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partial Am o vechime de 40 ani. Cum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partial Am o vechime de 40 ani. Cum se calculeaza ...

Pensie anticipata partial Am o vechime de 40 ani. Cum se calculeaza pensia: punctajul total acumulat se imparte la stagiul de cotizare din anexa 5, adica la 35 ani sau la 40 ani cat este contributia mea?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:50, 23 August 2021
La 35.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partial as vrea sa ma lamuriti in legatura cu ... Bogdandux Bogdandux Pensieanticipata partial As vrea sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele: 1. Am o vechime de 40 ani. Cum se calculeaza pensia: punctajul total acumulat se ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata sau partial anticipata alina84mrc alina84mrc Buna ziua! Daca o persoana de 56 de ani cu o vechime in munca de 32 de ani,din care 17 ani si 10 luni cu grupa a 2-a,doreste sa se pensioneze antcicipat,sau ... (vezi toată discuția)
Calcul punctaj mediu anual .. egroeg .. egroeg Am depășit cu 5 ani stagiul complet de cotizare(35 de ani de ani pentru barbati). Punctajul mediu anual se calculează prin împărțirea totalului de puncte ... (vezi toată discuția)