avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am avut o fractura de bazin și am ajuns ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am avut o fractura de bazin și am ajuns la 183 de ...

Bună ziua. Am avut o fractura de bazin și am ajuns la 183 de zile de concediu medical în data de 20 august. În data de 10 august am fost operat de hernie de disc și medicul nu vrea sa îmi facă referat pentru prelungirea concediului medical. Ce pot sa fac ca să rezolv aceasta situație. Mulțumesc.


Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:47, 21 August 2021
Prelungirea concediului medical peste cele 180 de zile se poate face prin comisia medicala de la Casa judeteana de pensii. Pentru refuzul medicului de a intocmi documente necesare la comisie puteti sesiza CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Bianca Daniliu Bianca Daniliu Sunt operată de hernie de disc și am 183 de zile de concediu medical intru la prelungirea de90 de zile de concediu medical când îmi vine răspuns de la ... (vezi toată discuția)
Cine imi plateste salariul ? eledinfaga76 eledinfaga76 buna ziua.as vrea sa cred ca imi puteti un raspuns clar. acum trei luni am fost operata de hernie de disc, am intrat in concediu medical,fiind platita cu 75% ... (vezi toată discuția)
Operație Bianca Daniliu Bianca Daniliu Sunt operată de hernie de disc și am 183 de zile de concediu medical intru la prelungirea de90 de zile de concediu medical când îmi vine răspuns de la ... (vezi toată discuția)