avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca pe perioada determinata / ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca pe perioada determinata / Buna ziua. Am o intrebare legata de contractul individual de munca pe perioada determinata. La locul actual de munca m-am angajat in anul 2018, pe data de 27.08.2018. De atunci, contractul a fost prel

Contract individual de munca pe perioada determinata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 23 August 2021
Detaliați nelămurirea dvs.
As dori sa stiu de cate ori se mai poate prelungi din an in an acest contract, avand in vedere faptul ca in codul muncii, articolul 82, stipuleaza clar ca nu este voie sa se faca acest lucru peste o,perioada de 36 luni. Contractul meu a fost prelungit de 3 ori pana acum, incepand cu data de 27.08.2018, cate 12 luni. Este legal sa il prelungeasca inca de 2 ori cate 12 luni?

Cornel Vasile a scris:

Detaliați nelămurirea dvs.

C.i.m.poate fi prelungit de numarate ori pana la expirarea celor 36 de luni (27.08.2021).

Dupa aceasta data, mai pot fi incheiate cel mult doua c.i.m. fiecare cu o perioada de maxim 12 luni.
Ultima modificare: Luni, 23 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contract determinat tiberiu1976 tiberiu1976 buna ziua ...sunt angajat al operei nationale din 1998 cu contract pe perioada determinata si am peste 15 prelungiri la contract din acel moment . intrebarea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca determinat mitza_yryna mitza_yryna Buna ziua , am si eu o nelamurire , m-am angajat pe 6 decembrie 2010 si mi s-a facut contract determinat pe 6 luni , si pe 5 iulie cand mi-a expirat contractul ... (vezi toată discuția)