avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Sotului meu ia expirat permisul in luna mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Sotului meu ia expirat permisul in luna mai 2021 si ...

Buna ziua!Sotului meu ia expirat permisul in luna mai 2021 si nu am reusi sa-l programez online pana in luna octombrie.Precizez faptul ca a fost plecat din tara .A revenit in luna august si va pleca in septembrie.Are nevoie de permis.Ce poate face in acest caz
Cel mai recent răspuns: nestorescu , utilizator 09:55, 2 Septembrie 2021
Sa meargă personal la sediul drpciv din șoseaua pipera nr 49

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
salvatore112, utilizator
si pentru constanta
Eu sunt cu domiciliul in Ploiesti și am schimbat permisul la București, unde v-am recomandat, deci se poate
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Pasaport copil deduanca deduanca Buna ziua. Suntem din București, căsătoriți. As dori sa stiu ce acte sunt necesare,si unde trebuie sa mergem pentru a face pașaport copilului (-2 ... (vezi toată discuția)
Locatie unde se schimba permisul expirat Victor-Dan Victor-Dan Buna ziua, Permisul meu a expirat in septembrie 2012 Stie cineva care este termenul limita in care poate fi schimbat,unde se afla locatia unde trebuie ... (vezi toată discuția)