avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se sancționează conducerea cu permisul expirat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se sancționează conducerea cu permisul expirat?

Se sancționează conducerea cu permisul expirat?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:57, 27 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cu minim 6 puncte amenda=870Ron
Mulțumesc!
Singura chestie e ca permisele nu expira acum :
[ link extern ]
Intreb pentru tatal meu, are permisul expirat din 2018. Nu știu dacă trecem vizita medicala la 84 de ani desi e in stare de sănătate buna..
Păi să facă fisa medicală și așa află dacă mai poate conduce. Posibil (și eventual recomandabil) să nu, dar nu costă mult acea fișa.
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere floraresu floraresu Buna seara. Trebuie obligatoriu schimbat permisul de conducere chiar daca se afla in termenul de valabilitate? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Preschimbare carnet conducere un roman un roman bine v-am gasit ! Anul acesta in august trebuie sa-mi preschimb carnetul de conducere (A) V-as ruga sa-mi spuneti ce acte imi trebuiesc pentru acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto laura2008_angel laura2008_angel Am 53 de ani si imi expira permisul auto in septembrie si as vrea sa il schimb inainte de expirare E adevarat ca daca ai peste 50 de ani trebuie vizita ... (vezi toată discuția)