avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa organizez un targ gen yard sale.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa organizez un targ gen yard sale.

Buna ziua!
As dori sa organizez un targ gen yard sale, cu expozanti care vor avea spre vanzare haine, incaltaminte, decoratiuni, accesorii, jucarii, etc. De exemplu as avea un spatiu, al tatalui meu, si as vrea sa stiu daca trebuie facut contract de comodat (este persoana juridica), daca da, se poate face contract intre persoana fizica si persoana juridica sau trebuie sa mi fac si eu un PFA? Am nevoie de ceva autorizatii?
Vreau sa fac promovare pe FB si in urma promovarii sa am expozanti care vor platii o taxa de participare si clienti care vor cumpara de la expozanti.
Astept raspunsul dvs cu interes.
Multumesc mult !
Ultima modificare: Marți, 24 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Organizare targ haine si diverse sh AleM AleM Buna seara! Tot cochetez cu ideea de a organiza un targ gen yard sale, cu expozanti care vor avea spre vanzare haine, incaltaminte, decoratiuni, accesorii, ... (vezi toată discuția)
Pfa poate organiza un targ? madazug madazug Buna ziua, Doresc sa organizez un targ de mestesuguri, si ma intereseaza care ar fi baza legala obligatorice pentru a putea face acest ;lucru. Ma mai ... (vezi toată discuția)
Acte şi taxe necesare pentru organizare evenimente patriciatg patriciatg Bună seara, mă interesează dacă pot organiza evenimente de tip târguri şi expoziţii dacă sunt Persoană Fizică şi mă asociez cu o firmă pentru a ... (vezi toată discuția)