avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Organizare targ haine si diverse SH
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Organizare targ haine si diverse SH

Buna seara!
Tot cochetez cu ideea de a organiza un targ gen yard sale, cu expozanti care vor avea spre vanzare haine, incaltaminte, decoratiuni, accesorii, jucarii etc, ce are omul prin casa si vrea sa scape de ele :) :) :). Insa nu stiu ce trebuie sa fac pentru organizarea unui astfel de targ. De exemplu as avea un spatiu al unui cunoscut si as vrea sa stiu daca trebuie facut contract de comodat cu persoana respectiva (este persoana juridica), daca da, se poate face contract intre persoana fizica si persoana juridica sau trebuie sa mi fac si eu un PFA? Am nevoie de ceva autorizatii?
Vreau sa fac promovare pe FB si in urma promovarii sa am expozanti care vor platii o taxa de participare si clienti care vor cumpara de la expozanti.
Astept raspunsul dvs cu interes.
Multumesc mult !
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
AleM, utilizator

Alte discuții în legătură

As dori sa organizez un targ gen yard sale. sirbu ruxandra sirbu ruxandra Buna ziua! As dori sa organizez un targ gen yard sale, cu expozanti care vor avea spre vanzare haine, incaltaminte, decoratiuni, accesorii, jucarii, etc. De ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica care obtine venit din comercializarea lucrurilor din casa ce ii apartin nataliaz nataliaz Buna ziua, o persoana fizica, care merge la un targ( targ organizat in scop umanitar, dar veniturile din vanzari nu sunt donate in scop caritabil ci ... (vezi toată discuția)
Chitante sau bon fiscal pt persoane fizice??? monilaza monilaza Buna ziua. Revin cu o intrebare pt ca nu m-a lamurit raspunsul primit. Sunt I.I. cu cod caen-organizare targuri. Am facut un targ cu persoane juridice cu care ... (vezi toată discuția)