avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poliția comunică anonim? Am făcut unele sesizări ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poliția comunică anonim? Am făcut unele sesizări unei secții ...

Poliția comunică anonim?
Am făcut unele sesilzări unei secții de poliție, iar răspunsurile au fost semnate de înlocuitori ai comandantului șl șefului de birou, fără a își declina numele și funcția. Practic, acele adrese, sunt deci anonime, nu știu cine le-a semnat, deși sunt oficiale!
Noi, ceățenii, trebuie să ne declinăm toate datele de identificare, altfel nu se ia în considerație nici o sesizare, plângere, etc.
Există o lege, care obligă semnarea adreselor de către poliție, cu precizarea numelui semnatarului (chiar înlocuitor, fiind)?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Politia face fals in semnarea inscrisurilor? am primit 3 scrisori ... dorotheea dorotheea Politia face fals in semnarea inscrisurilor? Am peimit 3 scrisori de la Poliție, toate senate de înlocuitori ai celor 2 șefi, nominalizați pe funcție și ... (vezi toată discuția)
Furt de curent electric whitepigeon18 whitepigeon18 Cunosc pe cineva care fura curent, cum as putea face o reclamatie ANONIMA, unde? ptr ca am fost aici in zona la un sediu si am facut o sesizare dar pana acum ... (vezi toată discuția)
Denunt anonim puiux puiux Se poate face un denunt sub anonimat?Cum?Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)