avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Sunt in executare silita din cauza unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Sunt in executare silita din cauza unui apartament ...

Buna ziua
Sunt in executare silita din cauza unui apartament luat ipoteca. Suntem o familie cu doi copii . Pot face ceva sa pot plati lunar la exacutor daca am copii in intretinere sa nu ne dea afara ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 25 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
din cauza unui apartament luat ipoteca

e, nu din cauza apartamentului sunteti in executare, ci ca nu ati platit ratele. Ce datorie aveti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori si imprumut bancar executat adi1979 adi1979 Buna ziua am fost impreuna de 7 ani in apartamentul proprietate soacra mea.Avem 2 copii minori suntem despartiti de 2 saptamani avem un imprumut bancar in ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil luat prin prima casa din cauza neplati credit nevoi personale silbv silbv sotul este coplatitor la doua credite de nevoi personale,care sunt pe numele fratelui sau.nu sau mai platit ratele si sa ajuns la executare silita si proprire ... (vezi toată discuția)
Partaj la multi ani dupa divort, posibilitate executare silita ioanasafta ioanasafta Buna ziua .am si eu o rugaminte vreau sa stiu cateva detalii despre partaj si problemele pe care le am . Eu si fostul meu sot am divortat in anul 2009 ,la ... (vezi toată discuția)