avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Incalcare GDPR de catre formatiile/trupele care ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Incalcare GDPR de catre formatiile/trupele care posteaza pe youtube?

Buna ziua.
Formatiile muzicale care se promoveaza pe youtube/retele de socializare cu filmari/fotografii in care apar si nuntasii, personalul restaurantului, etc, incalca legislatia GDPR?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:31, 2 Septembrie 2021
Buna ziua,

Daca respectiva persoana poate fi identificata in filmari sau fotografii, este nevoie de acordul expres al acesteia, in vederea divulgarii fotografiilor/ filmarilor , pe www.youtube.com.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are ... AncaValentina AncaValentina Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are dreptul să filmeze un client și să pună filmarea pe pagina de faceboo? (fără un acord ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform gdpr filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor ... Dancolt79 Dancolt79 Buna ziua. Conform GDPR filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor cu numerele lor de inmatriculare, intra sub incidenta reglementarilor GDPR cu privire la ... (vezi toată discuția)
Cont fals facebook. cum pot afla cine l-a făcut și în ce mod poate fi tras la răspundere? AlinDelcea AlinDelcea Buna seara! Am si eu o neclaritate privind crearea unui cont fals si sper sa primesc un raspuns daca se poate, fapt pentru care va multumesc anticipat! Am ... (vezi toată discuția)