avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare CIM determinat din norma intreaga in timp ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare CIM determinat din norma intreaga in timp partial ...o salariata care are cim determinat (care inlocuieste o alta salariata) este cu norma intreaga. Poate prin act aditional sa fie cu timp partial si cu reducerea corespunzatoare a salariului ?

Modificare CIM determinat din norma intreaga in timp partial
Cel mai recent răspuns: anymaryh , utilizator 19:48, 25 August 2021
Da, se poate prin act aditional sa se modifice durata timpului de munca in timp partial si cu reducerea corespunzatoare a salariului .
Bună ziua,

Doar cu acordul ambelor părți.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere program de lucru in revisal Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Daca o salariata aflata in CIC se intoarce mai devreme de 1 an la munca si solicita conform art. 17 din OUG 96/2003 reducerea duratei zilnice de ... (vezi toată discuția)
Modificarea duratei muncii irinarauta irinarauta Buna ziua tuturor, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de angajator am posibilitatea legala sa modific in contractul angajatilor, la capitolul durata ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial danielanic danielanic Sunt in situatia in care angajatorul, pentru flexibilitatea timpului de lucru, imi propune modificarea cim incheiat pe perioada determinata printr-un act ... (vezi toată discuția)