avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pretenții persoană concubinaj după 21 de ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pretenții persoană concubinaj după 21 de ani

Pretenții persoană concubinaj după 21 de ani concubina a decedat iar casa a fost construita de fiica acesteia dar trecută pe numele decedatei
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:00, 26 August 2021
Care e întrebarea?
Poate avea pretenții la casa
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate avea pretenții asupra îmbunătățirilor aduse casei din sursele proprii, în măsura în care pot fi dovedite
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La casa, nu. Fiica o va mosteni.
Ziceti de altfel ca fiica a si construit-o, ce pretentii sa aiba concubinul ?
Ultima modificare: Joi, 26 August 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la casa ElenaChirita ElenaChirita Tatal meu a traiat in concubinaj mai multi ani cu o femeie,el a decedat iar eu cu fratele meu am facut actele de mostenire pentru casa si vrem sa o vindem,dar ... (vezi toată discuția)
Concubinaj kappawear kappawear Mama mea este in concubinaj cu un barbat de aproximativ 10 ani. Apartamentul in care locuim impreuna este achizitionat cu foarte multi ani in urma de catre ... (vezi toată discuția)
Mostenire nagykari nagykari Buna ziua, tata a trait 11 ani cu o concubina care a decedat anul trecut, in decursul acestor 11 ani tata a cumparat un apartament -din sursele lui financiare ... (vezi toată discuția)