Nu ati spus la ce lege va referiti, in legea actuala a asociatiilor de proprietari nu exista art. 130. Si in ea scrie cine aplica sanctiuni. [ link extern ]
Actuala lege care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,respectiv Legea nr 196/2018 are un numar de 110 articole
Dv la care lege faceti vorbire?
In cazul sanctiunilor aplicate asociatiilor de proprietari,autoritatile in domeniu detin aceasta competenta
Scuze pentru eroarea de editare,este vorba de 102 lit h adica
h) neexecutarea de către proprietar a lucrărilor de întreţinere, reparaţii sau de înlocuire a elementelor de construcţii aflate în proprietatea sa individuală, dacă aceasta este de natură să aducă prejudicii celorlalţi proprietari. Fac excepţie cazurile în care au fost îndeplinite prevederile art. 30 alin. (5);
Și mă refer la sancțiunile financiare,daca proprietarul care are defecțiunea la instalații produce în continuare prejudicii altui proprietar și refuza să remedieze defectul.
Multumesc pentru înțelegere.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Art. 102
(4)Constatarea contraventiilor prevazute la alin. (1), facuta la sesizarea oricarei persoane interesate sau din oficiu, precum si aplicarea sanctiunilor corespunzatoare se fac dupa cum urmeaza:
a)de catre Inspectoratul de Stat in Constructii in cazul faptelor prevazute la alin. (1) lit. f), g) si h);
Inundat de vecin
Gyna
Buna seara ! Ma confrunt cu un incident si nu stiu ce sa fac ! Ma poate ajuta cineva cu un raspuns sigur? De o luna de zile , vecinul de deasupra mea , are o ... (vezi toată discuția)